- Berichten
- 12.070
Gewoon omdat ik er geen genoeg van kan krijgen
En omdat ik met het nieuwe systeem van apple de foto's die ik op mijn iPhone maak meteen op mijn computer heb staan en ze dus nog makkelijker kan delen.
Wederom in de ketjap/cola gemarineerd. Daarna met Big Bob Gibson rub bestrooit. Dit keer wel het vetlaagje en onderliggende zeentje eraf gesneden en dat maakte dag en nacht verschil met de eerste waar ik dat wel op had laten zitten.
Het vlees blijft even lekker, je hebt alleen nu geen taai deel er meer aanzitten. Iets dat trouwens met de andere kant van dit stuk vlees niet zo is, want daar zit die zeen niet en die is van zichzelf al zo.
De aardappeltjes zijn in ganzenvet gebakken, eigenlijk de allerlekkerste bereiding voor aardappels als ik eerlijk ben
En de appelmoes is van Hak 

Wederom in de ketjap/cola gemarineerd. Daarna met Big Bob Gibson rub bestrooit. Dit keer wel het vetlaagje en onderliggende zeentje eraf gesneden en dat maakte dag en nacht verschil met de eerste waar ik dat wel op had laten zitten.
Het vlees blijft even lekker, je hebt alleen nu geen taai deel er meer aanzitten. Iets dat trouwens met de andere kant van dit stuk vlees niet zo is, want daar zit die zeen niet en die is van zichzelf al zo.
De aardappeltjes zijn in ganzenvet gebakken, eigenlijk de allerlekkerste bereiding voor aardappels als ik eerlijk ben




