Na de mislukking van vorig jaar heb ik er weer een gemaakt maar met andere kruiden.
Het buikspek open gesneden.
Eerst mijn zelf gemaakte Pesto en aan geschroeide pijnboompitten er op.
Wat lente ui er op met wat knoflook.
Ook wat Mortadella van Appie.
En ook wat gebakken champion's.
Ik had ook nog wat zelf gemaakte Bacon liggen en dat ging er ook over.
Netjes op gerold.
De paprika hebben we weg gelaten en toen op het spit.
Na vier en een half uur op 70 gr er af geen water bak er onder.
Nog een uurtje laten liggen ging er af met 86 graden.
Hij was zalig hij werd met gejuich ontvangen op de kaart club het zwoerd was heerlijk krokant en we hebben niet gegeten maar ge??eten.
Het buikspek open gesneden.
Eerst mijn zelf gemaakte Pesto en aan geschroeide pijnboompitten er op.
Wat lente ui er op met wat knoflook.
Ook wat Mortadella van Appie.
En ook wat gebakken champion's.
Ik had ook nog wat zelf gemaakte Bacon liggen en dat ging er ook over.
Netjes op gerold.
De paprika hebben we weg gelaten en toen op het spit.
Na vier en een half uur op 70 gr er af geen water bak er onder.
Nog een uurtje laten liggen ging er af met 86 graden.
Hij was zalig hij werd met gejuich ontvangen op de kaart club het zwoerd was heerlijk krokant en we hebben niet gegeten maar ge??eten.