Beef en Steak

Nog een keer geprobeert.

 
 
 

riona

Gemarineerd
Berichten
1.905
Na de mislukking van vorig jaar heb ik er weer een gemaakt maar met andere kruiden.

002tdnl.jpg


Het buikspek open gesneden.

003ozc.jpg


Eerst mijn zelf gemaakte Pesto en aan geschroeide pijnboompitten er op.

004kse.jpg


Wat lente ui er op met wat knoflook.

006od.jpg


Ook wat Mortadella van Appie.

007idi.jpg


En ook wat gebakken champion's.

008dpn.jpg


Ik had ook nog wat zelf gemaakte Bacon liggen en dat ging er ook over.

009yph.jpg

Netjes op gerold.

011zvd.jpg


De paprika hebben we weg gelaten en toen op het spit.

015izg.jpg


Na vier en een half uur op 70 gr er af geen water bak er onder.

017fx.jpg


Nog een uurtje laten liggen ging er af met 86 graden.

018ctl.jpg


Hij was zalig hij werd met gejuich ontvangen op de kaart club het zwoerd was heerlijk krokant en we hebben niet gegeten maar ge??eten.
 
wat ziet dit er heerlijk uit. Ik krijg ineens ontzettend zin om een kaart club te bezoeken ;)
 
Mooi stuk buikspek hoor! Ze boffen daar maar met jou.
 
Ziet er weer heel goed uit. Goed idee om het met het spit te doen. Zal ik onthouden.
 
Lekker Ron,

Sent from my BlackBerry 9700 using Tapatalk
 
Dat ziet er mooi uit, krijg al trek in een stukje vlees :)
 
Terug
Bovenaan Onderaan