Beef en Steak

Nieuwjaars BBQ.

 
 
 
 

Nosmo

Gerijpt
Berichten
3.744
Geïnspireerd geraakt door de varkens ribracks die hier de afgelopen week voorbij gekomen zijn, wilde ik dit ook wel eens maken. Meteen weer eens een gelegenheid om de OTP weer eens te gebruiken, sinds ik een smoker heb staat de OPT er een beetje verloren bij :(

Voor mij geen Livar of ander exotisch varken, maar toch wel een mooi stukje vleesch.
rr1.jpg


Alvast in de rub gezet.
rr2.jpg


Als ik morgen al m'n vingers, ogen en oren nog heb volgt er meer....
 
Mooi stukje vlees hoor!
 
mooi stuk vlees hoor, ben benieuwd
 
Hoe is het met je vingers ?  ???

Hopelijk heb je er nog een paar over, want ik zie nog geen foto's  :)
 
Alle vingers zitten er nog aan, oogjes en oortjes doen het ook nog.  ;)

Ok, deel twee dus;

Eerst een beetje kleuren over een lekker heet vuurtje.
rr3.jpg


Daarna indirect, op ongeveer 150C, voor een uurtje of twee tot een kerntemperatuur van 63C. Ik hou niet zo van rose varkensvlees dus dit zo ongeveer de laagste kerntemperatuur waar ik me nog prettig bij voel.
rr4.jpg


rr5.jpg


Niet rose maar nog wel erg mals en sappig, voor mij persoonlijk is dit de perfecte garing.
rr6.jpg


Lekkerrrrrrr.....
 
echt wel een lekker stukje vlees
 
Lekkerrrrrrrrrr!! :D
 
Ziet er heerlijk uit!

Ik ga er morgen zo een maken en dan gevuld met vruchten (nooit eerder geprobeerd, dus dat beloofd wat...)
 
Mooi eindresultaat!
 
ik heb net ontbeten maar ik krijg nu al weer trek mooi stukkie vlees hoor
 
Ziet er lekker uit, krijg er Weer trek van.
 
Terug
Bovenaan Onderaan