groentenboer
Sprokkelaar
- Berichten
- 27
Laatst bewerkt:
Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je onze site als een web app op je startscherm installeert.
Opmerking: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
mrooding zei:Welkom!
De temperatuurmeter in de deksel is een indicatie maar je moet er rekening mee houden dat hij sowieso al afwijkt van de temperatuur op het rooster. Daarnaast is het belangrijk om (indien mogelijk) de meter te eiken door hem in kokend water te leggen. Als je de meter zelf niet kan eiken kan je dan tenminste onthouden hoeveel graden hij afwijkt van de verwachte 100 graden.
Als je de temperatuur echt goed wil meten heb je een extra thermometer nodig. Het liefst met 2 probes. 1 probe gaat op het rooster en de andere probe steek je in het vlees voor de kerntemperatuur.
Ik zou zeggen dat als een barbecue een meter in de deksel heeft het mooi meegenomen is maar noodzakelijk is het zeker niet. Zoals ik al zei is de aanschaf van een aparte thermometer met probes uiteindelijk veel beter.
Sent from my SM-G960F using Tapatalk