- Berichten
- 3.153
eventjes voorstellen....
Nadat ik de afgelopen jaren gewerkt heb met een Weber Genesis Silver B (gas BBQ), deze staat nu op marktplaats te koop , heb ik de knoop doorgehakt en op "latere" leeftijd (59 lentes jong en inmiddels 2 x opa) nu alsnog een Weber One Touch Premium 57cm aangeschaft.
En dan begint natuurlijk een zoektocht naar "wat kan ik er mee", "hoe bereid ik dit of dat", "wat is de beste keuze voor briketten en/of houtskool" en nog veel meer vragen!
Om op deze vragen in ieder geval meningen en ervaringen van andere gebruikers te weten te komen is het aanmelden op een forum een prima hulpmiddel, niet alleen als lezer, ook als actief lid.
En dat is dan ook de reden dat ik nu hier mijn eerste berichtje achterlaat.
Woonachtig in het Brabantse Drunen, niet ver verwijderd van de Efteling, geloof ik niet in BBQ sprookjes, maar hoop wel dat ik hier van de ervaren rotten wat mag opsteken om mijn Weber OTP 57 optimaal te kunnen gebruiken en te genieten....
Ik heb bij de aanschaf van de Weber OTP 57 alvast 2 zakken "standaard" Weber briketten gekocht, maar ga op basis van wat ik las over bijvoorbeeld Ecobrasa kokos briketten al komende week op de experimentele toer!
Al met al geldt: Je bent nooit te oud om te leren!!
Ik hoop dan ook veel plezier aan deze nieuwe hobby te beleven en ben dankbaar voor iedere tip/advies welke ik mag tegenkomen op dit forum.
groeten,
Geert
Nadat ik de afgelopen jaren gewerkt heb met een Weber Genesis Silver B (gas BBQ), deze staat nu op marktplaats te koop , heb ik de knoop doorgehakt en op "latere" leeftijd (59 lentes jong en inmiddels 2 x opa) nu alsnog een Weber One Touch Premium 57cm aangeschaft.
En dan begint natuurlijk een zoektocht naar "wat kan ik er mee", "hoe bereid ik dit of dat", "wat is de beste keuze voor briketten en/of houtskool" en nog veel meer vragen!
Om op deze vragen in ieder geval meningen en ervaringen van andere gebruikers te weten te komen is het aanmelden op een forum een prima hulpmiddel, niet alleen als lezer, ook als actief lid.
En dat is dan ook de reden dat ik nu hier mijn eerste berichtje achterlaat.
Woonachtig in het Brabantse Drunen, niet ver verwijderd van de Efteling, geloof ik niet in BBQ sprookjes, maar hoop wel dat ik hier van de ervaren rotten wat mag opsteken om mijn Weber OTP 57 optimaal te kunnen gebruiken en te genieten....
Ik heb bij de aanschaf van de Weber OTP 57 alvast 2 zakken "standaard" Weber briketten gekocht, maar ga op basis van wat ik las over bijvoorbeeld Ecobrasa kokos briketten al komende week op de experimentele toer!
Al met al geldt: Je bent nooit te oud om te leren!!
Ik hoop dan ook veel plezier aan deze nieuwe hobby te beleven en ben dankbaar voor iedere tip/advies welke ik mag tegenkomen op dit forum.
groeten,
Geert