Goedemorgen,
Dank je voor het toevoegen.
Ik ben op dit forum terecht gekomen om dat ik een antwoord zocht.
Ik had op de planning een brisket te bereiden, zodoende kwam ik hier terecht.
Ik ben een beginnend BBQ'er wat betreft de moeilijker stukken vlees.
Ik ben zelf wel van Zalm bereiden of een lekker varkenshaasje maar ook moinkballs en dat soort dingen.
Ik heb zelf geen green egg maar een stalen BBQ van Intratuin.
ik hoop dat als ik vragen heb ik het hier kan vinden.
Groeten Arno
Dank je voor het toevoegen.
Ik ben op dit forum terecht gekomen om dat ik een antwoord zocht.
Ik had op de planning een brisket te bereiden, zodoende kwam ik hier terecht.
Ik ben een beginnend BBQ'er wat betreft de moeilijker stukken vlees.
Ik ben zelf wel van Zalm bereiden of een lekker varkenshaasje maar ook moinkballs en dat soort dingen.
Ik heb zelf geen green egg maar een stalen BBQ van Intratuin.
ik hoop dat als ik vragen heb ik het hier kan vinden.
Groeten Arno