J
Just_kitten_you
Gast
Hoi allemaal,
Mijn naam is Jaimy en kom uit Breda.
Na de verkoop van mijn gasbbq had ik besloten om voor een kegelbbq te gaan.
Mijn oog was gevallen op een outdoorchef 480c die ik in een bbq meubel kon verwerken.
Na het zien van wat fimpjes op youtube kreeg ik het idee om low & slow te proberen.
Begonnen met een varkenshaas van 1kg, en dat was goed gelukt. Het enige probleem dat ik had is om de temperatuur laag genoeg te krijgen. Maar dat komt nog wel, tips zijn altid welkom natuurlijk
Mijn naam is Jaimy en kom uit Breda.
Na de verkoop van mijn gasbbq had ik besloten om voor een kegelbbq te gaan.
Mijn oog was gevallen op een outdoorchef 480c die ik in een bbq meubel kon verwerken.
Na het zien van wat fimpjes op youtube kreeg ik het idee om low & slow te proberen.
Begonnen met een varkenshaas van 1kg, en dat was goed gelukt. Het enige probleem dat ik had is om de temperatuur laag genoeg te krijgen. Maar dat komt nog wel, tips zijn altid welkom natuurlijk