- Berichten
- 916
..had ik echt zin de ketel weer op te warmen..
Spatchcock Chicken volgens Adam Perry Lang... bijna dan..
De brine niet met verse kruiden maar met een gedroogd Italiaans kruidenmengseltje. Ook slechts 2,5 uur er in geweest.
En een klein beetje Plowboys Fin & Feather Rub er over
Keteltje opstoken tot 300 F met een stukje appelhout erbij
Kipjes er op
Elke 10 minuten moppen en na 40 minuutjes klaar
Het was erg lekker - voor herhaling vatbaar
Morgen de koud gerookte zalm...
Spatchcock Chicken volgens Adam Perry Lang... bijna dan..
De brine niet met verse kruiden maar met een gedroogd Italiaans kruidenmengseltje. Ook slechts 2,5 uur er in geweest.
En een klein beetje Plowboys Fin & Feather Rub er over

Keteltje opstoken tot 300 F met een stukje appelhout erbij


Kipjes er op

Elke 10 minuten moppen en na 40 minuutjes klaar

Het was erg lekker - voor herhaling vatbaar

Morgen de koud gerookte zalm...