- Berichten
- 301
Zondag was de pulled pork aan de beurt..zaterdagavond hem in de rub/marinade gezet (heb nog geen injecteerspuit)
Heb als "basis" het wedstrijdrecept gebruikt van Noskos,op een aantal ingredienten na (mosterdpoeder,appelazijn en appelsap) had ik daarvoor alles inhuis..
De appelsap heb ik vervangen door het sap van 2 perssinaasappels te gebruiken,dit geld zowel voor de rub/marinademix,de glazemix en de eindsaus..
Na een nachtje marineren..
10.45 kon hij erop..
Na een kleine 5uren was i 74graden en kon de glaze erop..
Heb hem toen nog 2uren ingepakt in folie erop laten liggen..(helaas vergeten foto te maken)
Dit was het resultaat nadat ik hem nog 30min had laten rusten..en toen de eindsaus erop..
Heerlijk van gegeten..en de buren houd ik ook weer wat langer te vriend
Heb als "basis" het wedstrijdrecept gebruikt van Noskos,op een aantal ingredienten na (mosterdpoeder,appelazijn en appelsap) had ik daarvoor alles inhuis..
De appelsap heb ik vervangen door het sap van 2 perssinaasappels te gebruiken,dit geld zowel voor de rub/marinademix,de glazemix en de eindsaus..
Na een nachtje marineren..
10.45 kon hij erop..
Na een kleine 5uren was i 74graden en kon de glaze erop..
Heb hem toen nog 2uren ingepakt in folie erop laten liggen..(helaas vergeten foto te maken)
Dit was het resultaat nadat ik hem nog 30min had laten rusten..en toen de eindsaus erop..
Heerlijk van gegeten..en de buren houd ik ook weer wat langer te vriend