Beef en Steak

My first PP

 
 

Roland78

Stoker
Berichten
301
Zondag was de pulled pork aan de beurt..zaterdagavond hem in de rub/marinade gezet (heb nog geen injecteerspuit)
Heb als "basis" het wedstrijdrecept gebruikt van Noskos,op een aantal ingredienten na (mosterdpoeder,appelazijn en appelsap) had ik daarvoor alles inhuis..
De appelsap heb ik vervangen door het sap van 2 perssinaasappels te gebruiken,dit geld zowel voor de rub/marinademix,de glazemix en de eindsaus..

IMGP6055_zpse9af3c6d.jpg


IMGP6057_zps7b80dac9.jpg


IMGP6058_zpse58f90dd.jpg


IMGP6059_zps026119d1.jpg


Na een nachtje marineren..
IMGP6060_zps0442ecbc.jpg


10.45 kon hij erop..
IMGP6061_zpsd6d80cd3.jpg


Na een kleine 5uren was i 74graden en kon de glaze erop..
IMGP6063_zps0858e8ec.jpg


Heb hem toen nog 2uren ingepakt in folie erop laten liggen..(helaas vergeten foto te maken)
Dit was het resultaat nadat ik hem nog 30min had laten rusten..en toen de eindsaus erop..
IMGP6065_zpseca8891e.jpg


IMGP6066_zpsdab0fde0.jpg


IMGP6068_zps749436bd.jpg


IMGP6067_zps804c2f5e.jpg


Heerlijk van gegeten..en de buren houd ik ook weer wat langer te vriend  ;)
 
Zo, heb je een badge weekend gepland ?  ;D
Maar PP altijd lekker. De buren methode wordt hier ook vaak toegepast  ;)
 
Mooi broodje zeg!! ;)
 
Mooi broodje en een wel verdient knorretje!
 
Ziet er verdomd lekker uit, gefeliciteerd met je knor.
 
noskos zei:
Mooi broodje en een wel verdient knorretje!
Dank u voor het knorretje,maarre hoe kan ik een koetje verdienen?  ;D
 
Roland78 zei:
noskos zei:
Mooi broodje en een wel verdient knorretje!
Dank u voor het knorretje,maarre hoe kan ik een koetje verdienen?  ;D

dat is denk ik wel de moeilijkste van de drie.
Daar moet je een brisket voor maken
 
Leo zei:
Roland78 zei:
noskos zei:
Mooi broodje en een wel verdient knorretje!
Dank u voor het knorretje,maarre hoe kan ik een koetje verdienen?  ;D

dat is denk ik wel de moeilijkste van de drie.
Daar moet je een brisket voor maken

Ok dank je voor je reactie!
Een beetje uitdaging ga ik niet uit de weg,dus brisket staat op mijn "to do" lijssie.. :)
Alleen is de Wagyu picanha eerst aan de beurt,aangezien deze al loopt te roepen vanuit mijn vriezer.. ::)
 
Mooi gedaan, dit staat ook snel bij mij op de agenda :-)
 
Gefeliciteerd met je knorretje!
En uiteraard ook succes met de moeilijkste van de 3, de brisket.  ;)
 
Druk weekend geweest, gefeliciteerd met knorretje
 
Lekker hoor.

Het begint hier ook weer te kriebelen. :P

Gr. Berry


 
Ziet er goed uit, gefeliciteerd met Knorretje!!
 
Terug
Bovenaan Onderaan