Beef en Steak

Mosterd maple saus, voor glaze en saus

 
 
 
 
 

Ewald

Administrator
Forumleiding
Berichten
5.329
1726933747812.png


Ingrediënten:
  • 3 EL. Dijon mosterd
  • 1 EL. Chinese Rijstazijn (Pearl River Bridge)
  • 3 EL. Maple Syrup
  • ¼ tl. grof Zeezout (Fleur de Sel)
  • ½ tl. Gemalen zwarte peper (Lampong) (5-10 slagen uit de pepermolen)
  • Eventueel 1 tl. Jack Daniels Whiskey, wel erg lekker maar geen “must”

Bereiding:

Alle ingrediënten in een kommetje doen en goed mengen.

Fantastische mosterdsaus waarin alle smaken naar onze mening helemaal in balans zijn.

De Pearl River Bridge rijstazijn is hier veruit favoriet, heeft een heel zachte en fruitige smaak,
lijkt wel op een zeer goede appelcider azijn, en daar kun je hem ook wel voor vervangen of een andere
Chinese rijstazijn zoals Narcissus, let op Japanse Rijstazijnen zijn veel harder van smaak dan de Chinese.

Deze saus is te gebruiken als glaze en/of saus

Heerlijk voor bijvoorbeeld Beenham of Bacon wrapped Pork Tenderloin. (Tenderloin pinwheels)
 
Maak me gek. Maak me gek Ewald.
Bedankt voor het delen.
 
😋😋
 
Klinkt heerlijk!

Gaat in het assortiment.
 
Terug
Bovenaan Onderaan