- Berichten
- 503
Deze week het groen ei hard laten werken.
Zalm op cederhouten plankje....niet gebeurd (maar al genoeg gezien denk ik.)
USA sucade......niet gebeurd (als ik foto's ga nemen eten de kinderen mijn vlees gewoon op....)
Lamsbout en gevulde snoeppaprikaatjes/abt's
En ?
Ehhhhh mislukt......
MISLUKT???
Ja, even alleen thuis en dan een van de kinderen die de aandacht opeist
tijdens het grillen....
In zo'n ei is dat 3 minuten later gewoon een probleem.
Ik had het ook om moeten draaien.
De halve steen boven het hete gedeelte en het vlees aan de andere kant.
Leerpuntje dus.
Was 70 graden van binnen oftewel....yep, well done....en dat is zo zonde....zucht.
Wel opgegeten maar toch met balend gevoel.
(tuurlijk wel prima en lekker eten, maar het kan nog lekkerder dus...)
Gisteren wel het hoogtepunt van de week.....
Even alle focus op de Q, dat van dat lam gaat me niet nog een keer gebeuren dus.
2x 850 gram, 28 dagen gerijpte, Cote du Boeuff van de Sligro
Chimmy churry, brood en gegrilde asperges.
Weisbier en wijn erbij.....het leven kan zo mooi zijn.
Reverse sear, dus eerst indirect tot 34 graden en toen rechtstreeks boven het vuur tot 44 graden.
Mij iets te lang, maar de rest wilde niet te rood.
Ik doe hem tot 40 de volgende keer, maar hij was om te zuigen.
Tante lief ziet streng toe op gang van zaken...
Zeer slechte compositie van een bord, maar ik moest gewoon eerst eten......
Zalm op cederhouten plankje....niet gebeurd (maar al genoeg gezien denk ik.)
USA sucade......niet gebeurd (als ik foto's ga nemen eten de kinderen mijn vlees gewoon op....)
Lamsbout en gevulde snoeppaprikaatjes/abt's
En ?
Ehhhhh mislukt......
MISLUKT???
Ja, even alleen thuis en dan een van de kinderen die de aandacht opeist
tijdens het grillen....
In zo'n ei is dat 3 minuten later gewoon een probleem.
Ik had het ook om moeten draaien.
De halve steen boven het hete gedeelte en het vlees aan de andere kant.
Leerpuntje dus.
Was 70 graden van binnen oftewel....yep, well done....en dat is zo zonde....zucht.
Wel opgegeten maar toch met balend gevoel.
(tuurlijk wel prima en lekker eten, maar het kan nog lekkerder dus...)
Gisteren wel het hoogtepunt van de week.....
Even alle focus op de Q, dat van dat lam gaat me niet nog een keer gebeuren dus.
2x 850 gram, 28 dagen gerijpte, Cote du Boeuff van de Sligro
Chimmy churry, brood en gegrilde asperges.
Weisbier en wijn erbij.....het leven kan zo mooi zijn.
Reverse sear, dus eerst indirect tot 34 graden en toen rechtstreeks boven het vuur tot 44 graden.
Mij iets te lang, maar de rest wilde niet te rood.
Ik doe hem tot 40 de volgende keer, maar hij was om te zuigen.
Tante lief ziet streng toe op gang van zaken...
Zeer slechte compositie van een bord, maar ik moest gewoon eerst eten......