Beef en Steak

Mooi stuk vlees van de bbq later opwarmen??

Pimddm

Tondelzoeker
Berichten
2
Beste mensen,

Met kerst wil ik i.v.m. drukke planning een dag eerder een mooi stuk vlees van de bbq langzaam garen. Na de eind temperatuur gelijk afkoelen en 2 dagen later opnieuw sous vide opwarmen. (1 uur op -2 graden van eind temperatuur)

- Kan dit?
- Vlees eerst laten rusten voordat hij in ijsbad wordt afgekoeld?

Bedankt voor de reacties!

Gr, Pim
 
Wat voor stuk vlees praten we over?
 
Deze verplaats ik naar de rookkamer, dit is een vraag en geen Low en Slow verslag met foto's
Pas wel op met de sous vide vraag, zie ook huisregels
hieronder een citaat:

Huisregels in het kort!
Dingen die je vooral moet laten:
Berichten posten over sous-vide bereiding. We zijn een barbecueforum en geen sous-vide forum.

Opnieuw opwarmen in heet water noemen we au bain marie, klinkt wat anders en is ook anders ;)
Neem als voorbeeld Pulled Pork die je gevacumeerd in porties in de vriezer bewaart, deze kun je veilig opwarmen met de au bain Marie methode



 
Terug
Bovenaan Onderaan