Mitta07
Tondelzoeker
- Berichten
- 5
Hoi iedereen
Hierbij mijn eerste gerecht op dit forum,
Ingredienten:
1 pakje spaghetti
1 potje alioli
1 potje plum and ginger
1 bosje basilicum
1 pakje pannekoekenspek
Steek de bbq en probeer deze naar 250 graden Celsius te krijgen.
Zet pannetje water op het vuur en kook de spaghetti af(gaar). Als deze gaar is koud afspoelen en mengen met de fijn gesneden bieslook en alioli (kan evt andere groentes toevoegen).
Leg de plakjes spek kruislings over elkaar en leg daar een bolletje spaghetti op, vouw deze daarna om ste beurt strak over elkaar laat dit 10 minuten afkoelen in de vriezer.
Laat de bbq afkoelen naar 180 graden celcius en direct voor een mooie roostering van je spek leg je spaghetti moinkballs op de grill en lak ze mooi met de plum and ginger glaze.
U kunt ze evt als moinkballs serveren!
Of op een prikker als lolly met een bbq tomaatje!
Geniet ervan!
“Less is more”
Hierbij mijn eerste gerecht op dit forum,
Ingredienten:
1 pakje spaghetti
1 potje alioli
1 potje plum and ginger
1 bosje basilicum
1 pakje pannekoekenspek
Steek de bbq en probeer deze naar 250 graden Celsius te krijgen.
Zet pannetje water op het vuur en kook de spaghetti af(gaar). Als deze gaar is koud afspoelen en mengen met de fijn gesneden bieslook en alioli (kan evt andere groentes toevoegen).
Leg de plakjes spek kruislings over elkaar en leg daar een bolletje spaghetti op, vouw deze daarna om ste beurt strak over elkaar laat dit 10 minuten afkoelen in de vriezer.
Laat de bbq afkoelen naar 180 graden celcius en direct voor een mooie roostering van je spek leg je spaghetti moinkballs op de grill en lak ze mooi met de plum and ginger glaze.
U kunt ze evt als moinkballs serveren!
Of op een prikker als lolly met een bbq tomaatje!
Geniet ervan!
“Less is more”