Beef en Steak

Moink ballss

 
 
 

Gido.V

Vuurmaker
Berichten
75
Vandaag stonden er Moinkballs op de planning. Dit is de 1e keer dat ik ze maak. Ik heb het recept van Noskos gebruikt. Wat waren ze lekker!

Bij een kerntemperatuur van 60 heb ik ze bestreken met blues hog original bbq saus en bij 70 graden heb ik ze eraf gehaald. Heb 4 kleine blokjes rode wijnvaten rookhout gebruikt voor een subtiele rooksmaak.

Zeer tevreden met het resultaat!
25dc1f4ea3865d9d621181b19c7fe3b2.jpg

a8ccb286433d97efb5da3e36b6c37bab.jpg

0121e395095847cfd73e30fb1f4c22cd.jpg

c666a1d48ff2d0d2c3c672ba7df697f2.jpg



Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Als je ze ook meteen in het bacon weekend draadje zet heb je je bacon stripes ook meteen👍zien er top uit
 
zo'n mooi samengaan van koe en varken, zien er smakelijk uit
 
Altijd een feestje vind ik, heerlijk.🥰
 
Wat glimmen ze mooi!
 
Terug
Bovenaan Onderaan