Beef en Steak

MOINK balls

Koenski

Tondelzoeker
Berichten
15
Weeral mooi weer vandaag, dus ik besloot om de Q weer aan te steken en mijn eerste MOINK balls te maken.
Het was een succes, met dank aan Noskos voor de vele tips en tricks.
Daarnaast ook nog Koreaanse saté gemaakt van tante Miho, deze post ik bij de kiprecepten.

Het was heerlijk!

WhatsApp Image 2024-09-29 at 13.29.03.jpeg


WhatsApp Image 2024-09-29 at 13.38.25.jpeg
 
Lekker man!

Als ik ze maak is het gelijk een hele lading 😋

IMG_0204.jpeg
 
We waren met 2tjes en ik ging ook nog koreaanse kipsaté doen dus was meer dan voldoende. Vries jij dan ook wel eens bereid vlees in van de bbq?
 
We waren met 2tjes en ik ging ook nog koreaanse kipsaté doen dus was meer dan voldoende. Vries jij dan ook wel eens bereid vlees in van de bbq?
Die dingen zijn zo lekker dat ze koud nog lekker zijn 🤗 Nee gemaakt Bbq vlees vries ik niet in. Meestal heb ik van die hongerige wolven om me heen dat er niks meer overblijft van al dat lekkers.
 
Terug
Bovenaan Onderaan