- Berichten
- 865
Gisteren avond net na 6-en mijn nieuwe aanwinst een WSM binnen gekregen..
Ik had net mijn voorbereidingen gedaan voor de MOINK Balls, dus de OTP maar weer binnen gereden en de WSM in elkaar gezet..
Heb het recept van Nokos gevolgd, de ingredi?nten (had geen gedroogde peterselie dus maar verse genomen):
Mooie balletjes (aan de grote kant):
Dus maar twee stukjes spek eromheen :
Na een uurtje (kern temp 60?) de BBQ saus erover:
Nog een half uurtje gewacht tot kern temp 72? :
Bon appetit (smakelijk voetbal kijken) :
Ze smaakte verrukkelijk deze ga ik zeker nog eens maken, kreeg net op de fitness wel de opmerking of ik een boom knoflook op had .
Dat was misschien ook het enige ingredi?nt wat ik niet had aangepast op mijn hoeveelheid gehakt.....
Ik had net mijn voorbereidingen gedaan voor de MOINK Balls, dus de OTP maar weer binnen gereden en de WSM in elkaar gezet..
Heb het recept van Nokos gevolgd, de ingredi?nten (had geen gedroogde peterselie dus maar verse genomen):
Mooie balletjes (aan de grote kant):
Dus maar twee stukjes spek eromheen :
Na een uurtje (kern temp 60?) de BBQ saus erover:
Nog een half uurtje gewacht tot kern temp 72? :
Bon appetit (smakelijk voetbal kijken) :
Ze smaakte verrukkelijk deze ga ik zeker nog eens maken, kreeg net op de fitness wel de opmerking of ik een boom knoflook op had .
Dat was misschien ook het enige ingredi?nt wat ik niet had aangepast op mijn hoeveelheid gehakt.....