Dit weekend vieren we de derde verjaardag van mijn zoon.
Een prima reden om weer wat lekkers voor het bezoek klaar te maken.
Moink balls doen het altijd goed; deze keer ook dadels gevuld met geitenkaas en omwikkeld met bacon.
eerst de ballen volgens standaard Noskos recept.
Vervolgens de rub erover.
Moinks klaar voor een uurtje in de koelkast.
Alles in de ketel; handig zo'n extra rekje...
Kersenhout doet het ook altijd goed.
Dadels na een uurtje. Heerlijk zoet en zout tegenstelling met zachte geitenkaas.
Moink balls na 2,5 uur.
Gebruikte glace was Taft standaard BBQ sauce.
Gasten blij, ik blij...prima sessie.
Een prima reden om weer wat lekkers voor het bezoek klaar te maken.
Moink balls doen het altijd goed; deze keer ook dadels gevuld met geitenkaas en omwikkeld met bacon.

eerst de ballen volgens standaard Noskos recept.

Vervolgens de rub erover.

Moinks klaar voor een uurtje in de koelkast.

Alles in de ketel; handig zo'n extra rekje...

Kersenhout doet het ook altijd goed.

Dadels na een uurtje. Heerlijk zoet en zout tegenstelling met zachte geitenkaas.

Moink balls na 2,5 uur.
Gebruikte glace was Taft standaard BBQ sauce.
Gasten blij, ik blij...prima sessie.