M
Moestuintje
Gast
Hallo allemaal,
Mijn naam is Janneke, 35 jaar en moeder van 2 dochters (3 en 4 jaar).
Hoewel de Weber original 47 door vriendlief is gekocht, ben ik degene die hem vorige maand van al het stof heeft ontdaan.
Tot 3 weken terug nog nooit achter een bbq gestaan en ondertussen heb ik hem al 3x zelf aangestoken (blijft nog spannend met zo'n starter) en geoefend met indirect grillen.
Het low and slow grillen spreekt me erg aan en als eerste staan de spareribs op de planning. De rub hiervoor heb ik gisteren gemaakt (Noskos Classic spareribs).
Ik heb nog heeeel veel te leren maar met alle tips en ervaringen op deze site gaat dit vast goed komen!
Mijn naam is Janneke, 35 jaar en moeder van 2 dochters (3 en 4 jaar).
Hoewel de Weber original 47 door vriendlief is gekocht, ben ik degene die hem vorige maand van al het stof heeft ontdaan.
Tot 3 weken terug nog nooit achter een bbq gestaan en ondertussen heb ik hem al 3x zelf aangestoken (blijft nog spannend met zo'n starter) en geoefend met indirect grillen.
Het low and slow grillen spreekt me erg aan en als eerste staan de spareribs op de planning. De rub hiervoor heb ik gisteren gemaakt (Noskos Classic spareribs).
Ik heb nog heeeel veel te leren maar met alle tips en ervaringen op deze site gaat dit vast goed komen!