Hallo allemaal,
Ik ben opzoek naar een afscheidsborrel hap.
Op mijn werk hebben we met de lockdown een keer een paar dozen Sushi laten aanrukken en dat was heerlijk.
Daarom ben ik opzoek naar een borrelhap waarvan, als je er genoeg van maakt, je er ook een maaltijd van kan maken.
Hotwings, borrelballen en in stukken gesneden grillworst staan alvast op mn lijstje. Ik heb een gehaktmolen die ik hier evt voor kan gebruiken. Weten jullie een paar leuke recepten om eerdere genoemde dingen te maken? Bij voorkeur waar niet te veel zout gebruikt wordt. Mocht je andere recepten hebben om aan dit lijstje toe te voegen, voel je vrij om die te delen.
Alvast bedankt voor het meedenken.
Verstuurd vanaf mijn ONEPLUS A6013 met Tapatalk
Ik ben opzoek naar een afscheidsborrel hap.
Op mijn werk hebben we met de lockdown een keer een paar dozen Sushi laten aanrukken en dat was heerlijk.
Daarom ben ik opzoek naar een borrelhap waarvan, als je er genoeg van maakt, je er ook een maaltijd van kan maken.
Hotwings, borrelballen en in stukken gesneden grillworst staan alvast op mn lijstje. Ik heb een gehaktmolen die ik hier evt voor kan gebruiken. Weten jullie een paar leuke recepten om eerdere genoemde dingen te maken? Bij voorkeur waar niet te veel zout gebruikt wordt. Mocht je andere recepten hebben om aan dit lijstje toe te voegen, voel je vrij om die te delen.
Alvast bedankt voor het meedenken.
Verstuurd vanaf mijn ONEPLUS A6013 met Tapatalk