Mike van Heel
Sprokkelaar
- Berichten
- 40
Gisteren 2 stukken (biologisch normaal heerlijk) spek in de marinade gezet.
De marinade bestond uit worcestersaus, bruine suiker, peper, zout, knoflook en uit poeder.
vandaag low en slow op het ei met in het begin wat rook. Ook direct wat ribben gemaakt.
De ribben waren lekker al waren ze te gaar, wel heerlijk sappig.
Het spek was niet te eten! Echt een vieze zurige smaak van de worcestersaus. beide stukken weg kunne gooien.
Nu zie ik regelmatig marinades met vergelijkbaar verhoudingen en worcestersaus, hebben jullie ervaring hiermee en herkennen jullie deze smaak?
Voor mij dus geen herhaling hiervan.
De marinade bestond uit worcestersaus, bruine suiker, peper, zout, knoflook en uit poeder.
vandaag low en slow op het ei met in het begin wat rook. Ook direct wat ribben gemaakt.
De ribben waren lekker al waren ze te gaar, wel heerlijk sappig.
Het spek was niet te eten! Echt een vieze zurige smaak van de worcestersaus. beide stukken weg kunne gooien.
Nu zie ik regelmatig marinades met vergelijkbaar verhoudingen en worcestersaus, hebben jullie ervaring hiermee en herkennen jullie deze smaak?
Voor mij dus geen herhaling hiervan.