P
Patrickdeh
Gast
Goedemorgen BBQ-ers van Nederland.
Om het kort te houden.
Ik ben Patrick, 31 jaar en ik heb sinds 2 jaar mijn eigen Boretti Carbone.
Ik heb een grote hekel aan voorgemarineerd supermarkt vlees.
Zelf hou ik van de middel tot korte kooktijden. Max 1-2u per stuk vlees, iets wat mij helaas pas een enkele keer gelukt is.
Als er bezoek is wil ik nog wel eens wat kortere tijden aanhouden (zelfgemaakte sate of hamburgers).
Mijn favoriete gerecht tot nu toe:
BBQ meatballs met spek en honing marinade
En na de kerst zal deze waarschijnlijk vervangen worden voor de Prime Rib.
Ik hou niet van de standaard recepten of om dingen na te maken uit boeken.
Zolang ik de garing weet komt het altijd wel goed met het vlees en weet ik er vaak zelf wel een heerlijke twist aan te geven.
Om het kort te houden.
Ik ben Patrick, 31 jaar en ik heb sinds 2 jaar mijn eigen Boretti Carbone.
Ik heb een grote hekel aan voorgemarineerd supermarkt vlees.
Zelf hou ik van de middel tot korte kooktijden. Max 1-2u per stuk vlees, iets wat mij helaas pas een enkele keer gelukt is.
Als er bezoek is wil ik nog wel eens wat kortere tijden aanhouden (zelfgemaakte sate of hamburgers).
Mijn favoriete gerecht tot nu toe:
BBQ meatballs met spek en honing marinade
En na de kerst zal deze waarschijnlijk vervangen worden voor de Prime Rib.
Ik hou niet van de standaard recepten of om dingen na te maken uit boeken.
Zolang ik de garing weet komt het altijd wel goed met het vlees en weet ik er vaak zelf wel een heerlijke twist aan te geven.