Voor oud & nieuw zou ik - traditiegetrouw - weer wat hapjes maken.
Voor dit jaar ben ik voor pork belly burnt ends, pulled pork loempia's en pulled pork bitterballen gegaan en heb ik grotendeels recepten op de website https://www.bbq-nl.com/ van @noskos aangehouden.
Zondagavond rond 22.30u de BBQ aangestoken om eerst de pulled pork overnight te bereiden. Toen deze maandag ochtend klaar was gelijk de pork belly burnt ends er achteraan op de BBQ gedaan. Maandag avond 18u was het vlees in basis klaar en konden de schuiven van de BBQ weer dicht, mooie sessie dus.
Het maken van de loempia's en bitterballen was goed te doen, maar vooral de bitterballen was wel wat meer werk als ik gedacht had.
Gisteren avond de hapjes geserveerd, zelf vond ik de pork belly burnt ends wel iets te hard, dus die hadden er achteraf misschien wat minder lang op gehoeven, maar alles viel goed in de smaak, vooral de bitterballen dus die zijn ondanks dat het veel werk is zeker voor herhaling vatbaar.
Hieronder nog wat foto's van de gehele sessie en het eindresultaat.
Voor dit jaar ben ik voor pork belly burnt ends, pulled pork loempia's en pulled pork bitterballen gegaan en heb ik grotendeels recepten op de website https://www.bbq-nl.com/ van @noskos aangehouden.
Zondagavond rond 22.30u de BBQ aangestoken om eerst de pulled pork overnight te bereiden. Toen deze maandag ochtend klaar was gelijk de pork belly burnt ends er achteraan op de BBQ gedaan. Maandag avond 18u was het vlees in basis klaar en konden de schuiven van de BBQ weer dicht, mooie sessie dus.
Het maken van de loempia's en bitterballen was goed te doen, maar vooral de bitterballen was wel wat meer werk als ik gedacht had.
Gisteren avond de hapjes geserveerd, zelf vond ik de pork belly burnt ends wel iets te hard, dus die hadden er achteraf misschien wat minder lang op gehoeven, maar alles viel goed in de smaak, vooral de bitterballen dus die zijn ondanks dat het veel werk is zeker voor herhaling vatbaar.
Hieronder nog wat foto's van de gehele sessie en het eindresultaat.