BasBQ
Beef en Steak

Mijn eerste Pulled Pork op dit edele genootschap

 
 
 

Carnao

Pitmaster
Berichten
652
Na een draadje opgestart te hebben waarin ik vroeg wat te maken voor 15 man ter ere van mijn dochter haar derde verjaardag morgen, kreeg ik het advies om het eea een dag van tevoren vast te maken. Dus vandaag aan de ribs en PP begonnen.

De ribs en PP heb ik bij de Hocras gehaald. De PP was al voor gemarineerd en voorgebonden. Wel zo handig.

De ribs heb ik met een beetje mosterd en SZEGED rib rub ingewreven

Vervolgens heb ik ze op de WSM gelegd met een blokje hickory en twee blokjes appelhout

De ribben hebben de 3 2 methode gehad en zijn ondertussen bespoten met wat appelsap. Morgen worden ze afgebakken.

De PP ik bij een kerntemperatuur van 72 graden ingepakt en vervolgens door laten garen tot 88 graden. Vervolgens ingepakt in een handdoek en in een koude oven gelegd. Het resultaat zag er prima uit en rook heerlijk. Morgen wordt het geheel afgemaakt met wat BBQ saus, broodjes en uiteraard cole slaw. Kan niet wachten.


 
Zucht bij mn kip duurde het ook een uur voordat de fotos zichtbaar werden...
 
Zonder de foto's klinkt het in ieder geval al heel lekker hoor!

Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk

 
Als het goed is worden ze zo zichtbaar.....
 
Waar upload jij je foto's? Ik doe dat bij tinypic en dan zijn ze gelijk zichtbaar.
 
Photobucket maar dat gaat tot nu toe moeizaam. Krijg ook steeds pop-ups die zeggen dat mn telefoon is ge?nfecteerd.
 
Met je telefoon kun je het beste tapatalk gebruiken, werkt voor mij het makkelijkste
 
4be50e133fd2c2db5176efdd99f24182.jpg


b170ae78d432f81035b0c3c444ceb489.jpg


8c3bf0f48300c04afe17199d3af2aef6.jpg


d0283c928dec606fe53ef4301719fe90.jpg


a104201781a9f6258bfd59d7340b1b1b.jpg


9a6c9e963414a1539e51860345d7cb90.jpg


Verstuurd vanaf mijn SM-G903F met Tapatalk

 
Thnk u tapatalk

Verstuurd vanaf mijn SM-G903F met Tapatalk

 
Zier er goed uit!
 
Lekker
 
Dank u. Op naar de brisket.... #blij met mn stickers

Verstuurd vanaf mijn SM-G903F met Tapatalk

 
Terug
Bovenaan Onderaan