Na een draadje opgestart te hebben waarin ik vroeg wat te maken voor 15 man ter ere van mijn dochter haar derde verjaardag morgen, kreeg ik het advies om het eea een dag van tevoren vast te maken. Dus vandaag aan de ribs en PP begonnen.
De ribs en PP heb ik bij de Hocras gehaald. De PP was al voor gemarineerd en voorgebonden. Wel zo handig.
De ribs heb ik met een beetje mosterd en SZEGED rib rub ingewreven
Vervolgens heb ik ze op de WSM gelegd met een blokje hickory en twee blokjes appelhout
De ribben hebben de 3 2 methode gehad en zijn ondertussen bespoten met wat appelsap. Morgen worden ze afgebakken.
De PP ik bij een kerntemperatuur van 72 graden ingepakt en vervolgens door laten garen tot 88 graden. Vervolgens ingepakt in een handdoek en in een koude oven gelegd. Het resultaat zag er prima uit en rook heerlijk. Morgen wordt het geheel afgemaakt met wat BBQ saus, broodjes en uiteraard cole slaw. Kan niet wachten.
De ribs en PP heb ik bij de Hocras gehaald. De PP was al voor gemarineerd en voorgebonden. Wel zo handig.
De ribs heb ik met een beetje mosterd en SZEGED rib rub ingewreven
Vervolgens heb ik ze op de WSM gelegd met een blokje hickory en twee blokjes appelhout
De ribben hebben de 3 2 methode gehad en zijn ondertussen bespoten met wat appelsap. Morgen worden ze afgebakken.
De PP ik bij een kerntemperatuur van 72 graden ingepakt en vervolgens door laten garen tot 88 graden. Vervolgens ingepakt in een handdoek en in een koude oven gelegd. Het resultaat zag er prima uit en rook heerlijk. Morgen wordt het geheel afgemaakt met wat BBQ saus, broodjes en uiteraard cole slaw. Kan niet wachten.