Er is iets misgegaan met se opmaak. Zal het straks even juist in elkaar zetten
Ook ik ben er eindelijk aan toegekomen mijn eerst pp te gaan maken. Helaas zit het nogal tegen maar dat mag de pret niet drukken.
Zondagavond het vlees (3,5kg) uit de vriezer gehaald en in de koelkast gezet. Wilde hem dinsdagavond in de rub zetten bleek het vlees nog een stuk bevroren. Dus een avondje in koud water en 's ochtends maar even in de rub.
Om 8uur het vlees gerubt en de starter gevuld en aangestoken.
9 uur eindelijk goed op temperatuur en het vlees erop.
2uur later inmiddels 15:15 inpakken op een temp van 80graden. Lijkt allemaal erg soepeltjes te verlopen.
Nu 8,5 uur op de Q de temp bereikt van 88graden.
Oude folie eraf en de nieuwe erop om een uurtje te rusten ;D
Na een uur rusten.
En pullen maar :
Morgen eventjes de oven in en de Fam kan lekker eten. Uiteraard al ruim voorgeproef smaakt verrukkelijk
Ook ik ben er eindelijk aan toegekomen mijn eerst pp te gaan maken. Helaas zit het nogal tegen maar dat mag de pret niet drukken.
Zondagavond het vlees (3,5kg) uit de vriezer gehaald en in de koelkast gezet. Wilde hem dinsdagavond in de rub zetten bleek het vlees nog een stuk bevroren. Dus een avondje in koud water en 's ochtends maar even in de rub.
Om 8uur het vlees gerubt en de starter gevuld en aangestoken.
9 uur eindelijk goed op temperatuur en het vlees erop.
2uur later inmiddels 15:15 inpakken op een temp van 80graden. Lijkt allemaal erg soepeltjes te verlopen.
Nu 8,5 uur op de Q de temp bereikt van 88graden.
Oude folie eraf en de nieuwe erop om een uurtje te rusten ;D
Na een uur rusten.
En pullen maar :
Morgen eventjes de oven in en de Fam kan lekker eten. Uiteraard al ruim voorgeproef smaakt verrukkelijk