Al 2 maanden lag er een procureur van ongeveer 2kg in de diepvries, en omdat ik toch wel heel benieuwd was hoe dit ging en smaakt, het stuk vlees er halverwege de week uitgehaald. Eerst ingerubt met Southern Succor Pork Rub.
Vrijdagochtend was het zover. Om 10 uur sochtends was de WSM op tempratuur, en kon het lange wachten beginnen.
3 uur smiddags was hij in de zone aangekomen waar hij ongeveer 3 uren in heeft gezeten.
Eenmaal uit de zone verwacht dat hij nu wel snel naar de 88 gr zou stijgen, maar dat viel tegen. Uiteindelijk was het toch nog 3 uur snachts dat 88gr werd bereikt. Ingepakt in folie en gaan slapen. De volgende ochtend gepulled.
De bedoeling was om het in te vriezen, maar omdat er smiddags familie langs kwam maar besloten om het dan te serveren. Broodjes gehaald, coleslaw gemaakt.
Smiddags de PP verwarmd in de stoomoven en 8 broodjes gemaakt.
De smaak was voortreffelijk, en alleen maar lovende woorden van de familie.
Het lange wachten was de moeite waard.


Vrijdagochtend was het zover. Om 10 uur sochtends was de WSM op tempratuur, en kon het lange wachten beginnen.

3 uur smiddags was hij in de zone aangekomen waar hij ongeveer 3 uren in heeft gezeten.

Eenmaal uit de zone verwacht dat hij nu wel snel naar de 88 gr zou stijgen, maar dat viel tegen. Uiteindelijk was het toch nog 3 uur snachts dat 88gr werd bereikt. Ingepakt in folie en gaan slapen. De volgende ochtend gepulled.


De bedoeling was om het in te vriezen, maar omdat er smiddags familie langs kwam maar besloten om het dan te serveren. Broodjes gehaald, coleslaw gemaakt.

Smiddags de PP verwarmd in de stoomoven en 8 broodjes gemaakt.

De smaak was voortreffelijk, en alleen maar lovende woorden van de familie.
Het lange wachten was de moeite waard.