S
sjoHARMa
Gast
Zo dan het is begonnen....... Mijn eerste BB (5,4kg.) van BBQuality omtoveren naar hopelijk een heerlijke schaal PP.
Ik heb het wedstrijd recept van dit genootschap aangehouden met hier en daar een twist.
Gisteren avond begonnen met injecteren, daarna in de RUB (Don Marco's Texas RUB)
in de folie nachtje in de koelkast.
vanochtend de heerlijk geurende Butt op de BBQ, en de IGrill op 73 graden Glaze tijd gezet.
En nu maar wachten.
Update:
Hij ligt er nu 4,5 uur op en de temp zit op 68 gr. ik heb de Glaze tijd op 73gr. staan.
Stiekem fotootje....... :blush:
Vervolg en foto's volgen
Qreetings sjoHARMa
Ik heb het wedstrijd recept van dit genootschap aangehouden met hier en daar een twist.
Gisteren avond begonnen met injecteren, daarna in de RUB (Don Marco's Texas RUB)
in de folie nachtje in de koelkast.
vanochtend de heerlijk geurende Butt op de BBQ, en de IGrill op 73 graden Glaze tijd gezet.
En nu maar wachten.
Update:
Hij ligt er nu 4,5 uur op en de temp zit op 68 gr. ik heb de Glaze tijd op 73gr. staan.
Stiekem fotootje....... :blush:
Vervolg en foto's volgen
Qreetings sjoHARMa