BasBQ
Beef en Steak

Mijn eerste bier-kippie (je wilt toch een tokkie)

 
 

inca berry

Vuurmaker
Berichten
52
Vandaag (dinsdag) voor de eerste keer BCC gemaakt.....

Een heerlijk boederijkippetje gescoord bij de slager, lekker ingerubt met een (voor mij) nieuwe rub JALLELUJAH smaakt naar bacon en jalapeno...goeie combo.

Dan naar de supermarkt voor een biertje, keuze is gevallen op ALFA :


Kip heeft zoon 6 uur in de koelkast gelegen om de rub er goed in te laten trekken, om vervolgens met zijn gat over een blik te worden geschoven :




Webertje op een stabiele 180c gekregen en kippetje in webertje geplaatst voor een uurtje :



Hierna kippetje even lekker laten uitrusten na al dat bakken en stomen en braden....:



Kippetje opgepeuzeld en ik moet zeggen dat deze zeer goed te haggelen was, zeg maar gerust....SUPERLEKKER.

Gaan we zeker vaker doen....hmmmmm
 
Inca Berry, een hele mooi verslag. Welkom bij de Tokkies.
 
Lekker hoor! gefeliciteerd met je Tokkie
 
Mooie naam voor een rub met jalape?o's :) Gefeliciteerd met je tokkie!
 
Heerlijk!! Tok verdient!!
 
mooie kip hoor, waar komt die rub vandaan? Alleen de naam klinkt al geweldig.
 
lekker kippie hoor, welkom bij de tokkies
 
Lavadore zei:
mooie kip hoor, waar komt die rub vandaan? Alleen de naam klinkt al geweldig.

bij Martijn (vuur en rook ) hij is ook geweldig, lekker pitje en voortreffelijke smaak ;)
 
Congrats, word tijd dat ik ook maar weer eens een BCC ga maken alleen nu wel met bewijsmateriaal :D
 
Terug
Bovenaan Onderaan