Beef en Steak

Mijn eerste BCC

 

Matthe

Tondelzoeker
Berichten
12
Gisteren mijn Weber eens even goed aan het werk gezet. Zelf ook hard m'n best gedaan, maar dan heb je ook wat. (Al zeg ik het zelf) Mijn eerste BCC!

Foto's plaatsen lukte eerst niet. Die staan een paar posts hieronder  ;)

Notitie voor mezelf:
Het stabiel houden van de temperatuur is moeilijker dan ik dacht. Hij schommelde nog best hard, maar dat is een kwestie van oefenen. Ik merkte dat de reactie van een handeling iets minder snel effect heeft dan gedacht. Daarbij was m'n rub een beetje aan de pittige kant. Dat is een kwestie van minder cayenne peper.
Dit ga ik echt vaker doen. Nu was de kip echt lekker. Over een aantal keer is hij vast nog beter!
 
Ik zie ook geen foto's.....  :-O  :-/

Nog een keer proberen:
Eerst even m'n eigen rub gemaakt. (Paprika, knoflook, ui, suiker, oregano, koriander, zwarte peper, mosterd, zout, cayenne peper)

Kip op het blik

Daarna lekker op de Weber en wachten en ervoor zorgen dat de temperatuur goed blijft. (lukte prima!)

En dan na ongeveer een uur en een kwartier:

En echt zo erg lekker!
 
Terug
Bovenaan Onderaan