Paola
Tondelzoeker
- Berichten
- 13
Voor het eerst pizza op de bbq gemaakt en was verrukkelijk.
De BGE met conveggtor op 250 graden aangemaakt.
De pizzadeeg heb ik gemaakt de recept van de website van Eef kookt zo.
De recept van de Tomatensaus, The pizza sauce of your dreams is van de book van Dennis Presscott “eat delicious”
En samen met de kinderen belegd met verschillende toppings zoals mozzarella, geraspte kaas, paprika, ui, olijven, chorizo, salami en ham.
Op de vega pizza heb ik het vlees vervangt met mais en monchou.
Geslaagd en wil ik niet meer op andere manier pizza maken. Zo lekker!
Fijn weekend
De BGE met conveggtor op 250 graden aangemaakt.
De pizzadeeg heb ik gemaakt de recept van de website van Eef kookt zo.
De recept van de Tomatensaus, The pizza sauce of your dreams is van de book van Dennis Presscott “eat delicious”
En samen met de kinderen belegd met verschillende toppings zoals mozzarella, geraspte kaas, paprika, ui, olijven, chorizo, salami en ham.
Op de vega pizza heb ik het vlees vervangt met mais en monchou.
Geslaagd en wil ik niet meer op andere manier pizza maken. Zo lekker!
Fijn weekend
Laatst bewerkt: