Beef en Steak

Mijn beercan chicken

 
 
 

Mark b

Stoker
Berichten
443
Tuurlijk op 1 van de mooiste dagen van t jaar moest de bbq aan
Maar de vakantie is beginnen dus mag de pret niet drukken.
Dus een kip gehaalt,en een klont boter want wil graag kruidenboter onder de huid.
Heb kruiden door de boter gemengd en bovenin onder de huid gedaan zodat het naar beneden kan zakken in de hitte.
Noen kwam de rub,hier even getwijfeld want de Noskos chicken kruiden zijn erg lekker maar die van Versteeg wint het toch naar mijn idee en smaak,hier nog extra gerookte paprika aan toegevoegd op de hoop van nog meer kleur.
In het blikje zit Texels blond samen met drie gekneusde tenen knoflook.de bbq verplaatst onder de kap want stoppen met regenen wil nog niet zo.
Een iets andere opstelling in de bbq ivm ruimte en nu maar wachten……samen met Texels blond 😊

IMG_5064.jpeg
IMG_5066.jpeg
IMG_5067.jpeg
IMG_5068.jpeg
IMG_5069.jpeg
 
En, smaakt ze?

Welke rub is dat?
Speciaal voor kip of hun all purpose rub?
 
Gefeliciteerd met de sticker. Kippetje staat er lekker bij. Die rub ga ik ook eems proberen. Bedankt voor de tip.
 
Graag gedaan beun,toch veel ruimte voor verandering,t lijkt wel low and slow zo ongeveer.
3,5 uur verder en ik ben aan de temperatuur.
Toch mischien eens wat andere kolen proberen.
Het op schudden van de kolen brachten me gelukkig naar de juiste temp.
 
Verdorie wat hebben we hier van genoten.
Ik ben totaal geen kip kluiver maar met de bbq saus die een heerlijke ketjap smaak achter liet was het beestje niet voor niets gestorven.
Durf oprecht te zeggen dat ik nog nooit zo een lekkere kip gehad heb
IMG_5076.jpeg
IMG_5077.jpeg
IMG_5078.jpeg
 
Terug
Bovenaan Onderaan