R
Rijo
Gast
Vandaag mijn allereerste indirecte grill gehad op mijn OTP57.
Vrijdagavond zijn de kippenbouten in de rub gegaan en vandaag rond 17u lagen ze op de bbq.
Heb me regelmatig flink in moeten houden om niet het deksel op te lichten, man wat was ik nieuwsgierig!
Na drie kwartier de thermometer in ??n van de bouten geduwd, om de temperatuur wat beter te kunnen volgen. Met kip kun je niet voorzichtig genoeg zijn.
Na ruim een uur roken (met beukenhout) en grillen waren ze klaar.
Mensen wat smaakt zoiets fijn. Nog nooit heb ik zoiets geproefd. Die volle smaak. Ik ben verkocht, echt verkocht. Ben overigens ontzettend blij dat mijn eerste sessie niet langer hoefde te duren dan een uur. Het niet weten wat je aan het maken bent is echt een verschrikking. Maar wat een leuke bezigheid.
Vrijdagavond zijn de kippenbouten in de rub gegaan en vandaag rond 17u lagen ze op de bbq.
Heb me regelmatig flink in moeten houden om niet het deksel op te lichten, man wat was ik nieuwsgierig!
Na drie kwartier de thermometer in ??n van de bouten geduwd, om de temperatuur wat beter te kunnen volgen. Met kip kun je niet voorzichtig genoeg zijn.
Na ruim een uur roken (met beukenhout) en grillen waren ze klaar.
Mensen wat smaakt zoiets fijn. Nog nooit heb ik zoiets geproefd. Die volle smaak. Ik ben verkocht, echt verkocht. Ben overigens ontzettend blij dat mijn eerste sessie niet langer hoefde te duren dan een uur. Het niet weten wat je aan het maken bent is echt een verschrikking. Maar wat een leuke bezigheid.