Beef en Steak

Mijn 1e run met de Heatermeter; Iberico buik spareribs

 

Lizardking

Tondelzoeker
Berichten
16
Sinds vorige week ben ik in het blijde bezit van een Heatermeter, en vandaag had ik eindelijk tijd om mijn nieuwe speeltje uit te proberen!

Gisteravond dus 2,5 kilo Iberico buik spareribs in de rub gezet.

Iberico%20ribs1.jpg


Iberico%20ribs2.jpg
Mijn rub bestaat uit rietsuiker, zout, paprikapoeder, cayennepeper, oregano, zwarte peper, uienpoeder en knoflookpoeder

Iberico%20ribs3.jpg


Ik heb de spareribs bereid volgens de 3-2-1 methode. Dankzij mijn Heatermeter bleef de tempratuur keurig stabiel, zonder dat ik er omkijken naar had!

heatermeter.jpg


Na 5 uur was het tijd om de ribbels te gaan aflakken. Ik gebruik hiervoor Jack Dani?ls BBQ Sauce, gemengd met wat jus uit de folie waarin de ribs ingepakt waren.

Iberico%20ribs4.jpg


Het resultaat na 6 uur hobbyen!

Iberico%20ribs5.jpg


Het was heerlijk!

Iberico%20ribs6.jpg

 
Yum

Verstuurd vanaf mijn SM-G903F met Tapatalk

 
Lust ik wel!
 
lekker hoor, had best mee willen eten  ;)
 
Terug
Bovenaan Onderaan