- Berichten
- 16
Sinds vorige week ben ik in het blijde bezit van een Heatermeter, en vandaag had ik eindelijk tijd om mijn nieuwe speeltje uit te proberen!
Gisteravond dus 2,5 kilo Iberico buik spareribs in de rub gezet.
Mijn rub bestaat uit rietsuiker, zout, paprikapoeder, cayennepeper, oregano, zwarte peper, uienpoeder en knoflookpoeder
Ik heb de spareribs bereid volgens de 3-2-1 methode. Dankzij mijn Heatermeter bleef de tempratuur keurig stabiel, zonder dat ik er omkijken naar had!
Na 5 uur was het tijd om de ribbels te gaan aflakken. Ik gebruik hiervoor Jack Dani?ls BBQ Sauce, gemengd met wat jus uit de folie waarin de ribs ingepakt waren.
Het resultaat na 6 uur hobbyen!
Het was heerlijk!
Gisteravond dus 2,5 kilo Iberico buik spareribs in de rub gezet.
Ik heb de spareribs bereid volgens de 3-2-1 methode. Dankzij mijn Heatermeter bleef de tempratuur keurig stabiel, zonder dat ik er omkijken naar had!
Na 5 uur was het tijd om de ribbels te gaan aflakken. Ik gebruik hiervoor Jack Dani?ls BBQ Sauce, gemengd met wat jus uit de folie waarin de ribs ingepakt waren.
Het resultaat na 6 uur hobbyen!
Het was heerlijk!