- Berichten
- 4
Na mijn eerste pulled pork had ik de smaak te pakken. Wat was dat lekker.
Dus boek ff doorbladeren en de oerhammetjes met kentucky bourbon BBQ glaze gevonden. Die leken me ook wel erg lekker.
Dus grill het weekend erop meteen weer aan, dit keer duidelijk minder briketten want had er nog erg veel over na de vorige keer. Temperatuur was meteen raak.
Vlgs recept rub samengesteld en Oerhammetjes flink ingerubt. Daarna nog ff BBQ saus gemaakt.
Hammetjes om het halve uur besproeien met Wiskey/appelsap/appelazijn mix.
Na 2,5 uur inkwasten met met Bourbon BBQ glaze en inpakken in folie. Weer 1,5uur later heerlijke hammetjes op het bord.
Wat een geweldige nieuwe hobby
.
Dus boek ff doorbladeren en de oerhammetjes met kentucky bourbon BBQ glaze gevonden. Die leken me ook wel erg lekker.
Dus grill het weekend erop meteen weer aan, dit keer duidelijk minder briketten want had er nog erg veel over na de vorige keer. Temperatuur was meteen raak.
Vlgs recept rub samengesteld en Oerhammetjes flink ingerubt. Daarna nog ff BBQ saus gemaakt.
Hammetjes om het halve uur besproeien met Wiskey/appelsap/appelazijn mix.
Na 2,5 uur inkwasten met met Bourbon BBQ glaze en inpakken in folie. Weer 1,5uur later heerlijke hammetjes op het bord.
Wat een geweldige nieuwe hobby
