- Berichten
- 286
Deze kan weer van de totdo lijst af
1.5 kg half om half gehakt
1 eetlepel verstegen sparerib kruiden
1 eetlepel Argentina bbq mix ( pit&pit )
1 theelepel five spices ( recept van Ewald, hier op het forum te vinden )
1 theelepel verse tijm
2 eetlepels ketchup
2 eieren
paneermeel
naast het bakje (voor de smaak) wat kruiden uit eigen tuintje
klein beetje beukenhout op het vuur
temperatuur 150 graden
![](http://i100.photobucket.com/albums/m40/pieterdb66/meatloaf/01_zps09736892.jpg)
bij 38 graden kerntemperatuur de sneedjes
![](http://i100.photobucket.com/albums/m40/pieterdb66/meatloaf/02_zps65b74773.jpg)
bij 71 graden kerntemperatuur moppen en "smullen "
![](http://i100.photobucket.com/albums/m40/pieterdb66/meatloaf/03_zpsf8068264.jpg)
1.5 kg half om half gehakt
1 eetlepel verstegen sparerib kruiden
1 eetlepel Argentina bbq mix ( pit&pit )
1 theelepel five spices ( recept van Ewald, hier op het forum te vinden )
1 theelepel verse tijm
2 eetlepels ketchup
2 eieren
paneermeel
naast het bakje (voor de smaak) wat kruiden uit eigen tuintje
klein beetje beukenhout op het vuur
temperatuur 150 graden
![](http://i100.photobucket.com/albums/m40/pieterdb66/meatloaf/01_zps09736892.jpg)
bij 38 graden kerntemperatuur de sneedjes
![](http://i100.photobucket.com/albums/m40/pieterdb66/meatloaf/02_zps65b74773.jpg)
bij 71 graden kerntemperatuur moppen en "smullen "
![](http://i100.photobucket.com/albums/m40/pieterdb66/meatloaf/03_zpsf8068264.jpg)