- Berichten
- 20.718
Vandaag een oude vriend op bezoek en droog weer dus een mooie gelegenheid om de barbecues aan te slingeren.
Voor de Treager stond een meatloaf op het programma en voor het ei een aardappel gerecht.
Het aardappel gerecht is grotendeels gisteren al gemaakt. Vastkokende piepers door de mandoline
Aardappel plakjes door de boter, peper, zout en knoflook en in een cakeblik
Voor twee uur indirect op de bbq bij 160C
Daarna af laten koelen met wat gewicht erop
Vanmiddag uit het blik gehaald en in blokjes gesneden en ingespoten met bakspray.
Toen de treager op 175C gezet en de meatloaf erop
Bij 65C kern ingesmeerd
In de tussentijd stond het ei op 240C te loeien
Heb daar helaas geen foto van
Maar het resultaat ging beter
Samen op een bordje
De aardappels waren lekker maar nog niet krokant genoeg, dus dat is nog work in progress.
Bedankt voor het kijken.
Voor de Treager stond een meatloaf op het programma en voor het ei een aardappel gerecht.
Het aardappel gerecht is grotendeels gisteren al gemaakt. Vastkokende piepers door de mandoline
Aardappel plakjes door de boter, peper, zout en knoflook en in een cakeblik
Voor twee uur indirect op de bbq bij 160C
Daarna af laten koelen met wat gewicht erop
Vanmiddag uit het blik gehaald en in blokjes gesneden en ingespoten met bakspray.
Toen de treager op 175C gezet en de meatloaf erop
Bij 65C kern ingesmeerd
In de tussentijd stond het ei op 240C te loeien
Heb daar helaas geen foto van
Maar het resultaat ging beter
Samen op een bordje
De aardappels waren lekker maar nog niet krokant genoeg, dus dat is nog work in progress.
Bedankt voor het kijken.