M
marker
Gast
Man, 47 uit Amsterdam. Drie jaar met een driepits Cadac Barbecue in de weer geweest, zonder echte memorabele hoogstandjes te noteren. Eind mei overgestapt op een Landmann Black Pearl 47cm waar ik tot nu toe w?l lol in heb. Warm gerookte zalm, gerookte Meerval (echt een aanrader) een tweak van de Noskos Hamburger. Dat soort werk. Ik ben er echt nog steeds mee aan het spelen en mijn huisgenoten eten tot nu toe alles braaf op.
Ik heb inmiddels een cursusje roken en worstmaken achter de rug dus daar kan ik ook lekker mee verder experimenteren. Binnenkort ga ik maar eens proberen wat makrelen te roken...
Idee?n en kolen genoeg, nu de handigheid nog!
Groeten,
Mark
Ik heb inmiddels een cursusje roken en worstmaken achter de rug dus daar kan ik ook lekker mee verder experimenteren. Binnenkort ga ik maar eens proberen wat makrelen te roken...
Idee?n en kolen genoeg, nu de handigheid nog!
Groeten,
Mark