- Berichten
- 5.548
Hallo mede rokers.
Ik heb een vraag die mij al geruime tijd bezig houd.
Wat ik graag wil weten is het verschil tussen een gerookte makreel en een gestoomde makreel.
Want wat doe ik op de Q ( b.v. in folie of zo op het rooster ).
Rook ik dan of stoom ik dan?
Ik heb al op onze grote vriend Google gekeken maar daar gooit men ook alles door elkaar.
De ene keer noemt men roken stomen en de andere keer draait men het verhaal weerom.
Misschien weet iemand hoe de vork echt in de steel zit of waar ik moet zoeken om daar achter te komen.
Ik denk dat ik ze op beide manieren lust maar ik zou het best leuk vinden om nu ook echt te weten wat ik op smikkel.
Ik hoor het graag van jullie
Bvd.
Hans.
Ik heb een vraag die mij al geruime tijd bezig houd.
Wat ik graag wil weten is het verschil tussen een gerookte makreel en een gestoomde makreel.
Want wat doe ik op de Q ( b.v. in folie of zo op het rooster ).
Rook ik dan of stoom ik dan?
Ik heb al op onze grote vriend Google gekeken maar daar gooit men ook alles door elkaar.
De ene keer noemt men roken stomen en de andere keer draait men het verhaal weerom.
Misschien weet iemand hoe de vork echt in de steel zit of waar ik moet zoeken om daar achter te komen.
Ik denk dat ik ze op beide manieren lust maar ik zou het best leuk vinden om nu ook echt te weten wat ik op smikkel.
Ik hoor het graag van jullie
Bvd.
Hans.