- Berichten
- 60
Vandaag de UDS uitproberen om spareribs te bereiden.
Als briketten gebruik ik de BONFIRE cocosbriketten van de Sligro en heb er weber woodchips doorheen gedaan en daarna nog wat echte Jack Daniels erover en in laten trekken.
Na eerst de racks te hebben ontdaan van hun vlies heb ik als trial de sparibs in de secret weapon rub gezet. (geen idee hoe dat gaat smaken)
Ik zal de 3-2-1 methode als richtlijn hanteren.
De ribs zijn er om 12.30 op gegaan bij een temp van 125 graden.
I'll keep you posted!!
Als briketten gebruik ik de BONFIRE cocosbriketten van de Sligro en heb er weber woodchips doorheen gedaan en daarna nog wat echte Jack Daniels erover en in laten trekken.
Na eerst de racks te hebben ontdaan van hun vlies heb ik als trial de sparibs in de secret weapon rub gezet. (geen idee hoe dat gaat smaken)
Ik zal de 3-2-1 methode als richtlijn hanteren.


De ribs zijn er om 12.30 op gegaan bij een temp van 125 graden.
I'll keep you posted!!