Goedenavond barbecue meesters!
Ik ben al jaren bezig met grillen op mijn webertje maar dit jaar ga ik het toch wat serieuzer aanpakken. Vandaar dat ik me heb aangemeld bij het genootschap.
Mijn vrouw en ik wonen in een klein huisje, met een keuken die daar bij past. Vandaar dat we, zodra het boven nul is veel buiten koken. Na lange tijd op een 'normale' barbecue gaan we binnenkort een kamado aanschaffen. (De ah actie vind ik erg interessant) Zodat we ook wat vaker grote stukken vlees en uitgebreide maaltijden kunnen klaarmaken.
Low&slow is iets waar ik nog niet veel ervaring mee heb dus ik hoop hier veel te kunnen lezen en leren.
Voor een openingspost is dit wel even zat, maar vragen staat natuurlijk vrij.
Ik ben al jaren bezig met grillen op mijn webertje maar dit jaar ga ik het toch wat serieuzer aanpakken. Vandaar dat ik me heb aangemeld bij het genootschap.
Mijn vrouw en ik wonen in een klein huisje, met een keuken die daar bij past. Vandaar dat we, zodra het boven nul is veel buiten koken. Na lange tijd op een 'normale' barbecue gaan we binnenkort een kamado aanschaffen. (De ah actie vind ik erg interessant) Zodat we ook wat vaker grote stukken vlees en uitgebreide maaltijden kunnen klaarmaken.
Low&slow is iets waar ik nog niet veel ervaring mee heb dus ik hoop hier veel te kunnen lezen en leren.
Voor een openingspost is dit wel even zat, maar vragen staat natuurlijk vrij.