Beef en Steak

Low&slow Braziliaanse ribeye

 

Daniel

Stoker
Berichten
298
Braziliaanse Ribeye
Huisgemaakte chimichurri
En een salade bord
c7f2b8aecfbfa461ba3dd0ad16789c65.jpg
c940aacfa9a5227ce201c88288d293a4.jpg
1f241298737d0e67e2bf216df2cc680e.jpg
b148d94f922351d5f69a7a9c32d09fbb.jpg
 
Lekker! Ribeye gaat er altijd wel in
 
Wat een lekkere leuk opgemaakte boordjes.
Krijgen we trek van. ;)
 
Prachtig stuk vlees, heerlijk klaar gemaakt.
 
ziet er goed uit, low and slow vind ik m het lekkerst :)
 
Keurig. Toch even benieuwd naar je low & slow recept (tijd/temperatuur) voor een mooie ribeye? (Ben niet zo'n rood vlees expert nog ...)
 
Bobvt78 zei:
Keurig. Toch even benieuwd naar je low & slow recept (tijd/temperatuur) voor een mooie ribeye? (Ben niet zo'n rood vlees expert nog ...)

110 graden tot een kern van 48 graden ( met tijd werk ik niet puur met kern temperatuur )
Aan de foto?s te zien ongeveer 1.20 uur
voor 500 gram.
 
Dat wil ik ook nog eens gaan doen. Ribeye in zn geheel garen en dan aan tafel aansnijden. Daar krijg je geheid blije gezichten mee
 
Daniel zei:
Bobvt78 zei:
Keurig. Toch even benieuwd naar je low & slow recept (tijd/temperatuur) voor een mooie ribeye? (Ben niet zo'n rood vlees expert nog ...)

110 graden tot een kern van 48 graden ( met tijd werk ik niet puur met kern temperatuur )
Aan de foto?s te zien ongeveer 1.20 uur
voor 500 gram.

Top! Dat is weer een mooie om te proberen!
 
Terug
Bovenaan Onderaan