Beef en Steak

Low & Slow "Appel - Chili -Cherry Ribs"

 
 
 
 

Smoke-A-Holic

Stoker
Berichten
322
Dit weekend voor het gekozen om ribs te maken low & slow geinjecteerd met appelsap en een rub van cherry-chili gemaakt.
Daarbij vers cornbread en "cheesy broccoli schotel" ;-) om het nog enigzins gezond te maken;)
Viel me niet tegen ! 😇(y)

20230211_142507.jpg


20230211_183454.jpg


20230211_183503.jpg
 
Dat zijn mooie ribbels zeg. Waar heb je die vandaan als ik vragen mag?
 
Dat zijn mooie ribbels zeg. Waar heb je die vandaan als ik vragen mag?
Hey Bubbeltje , ik heb koop mijn vlees altijd rechtstreeks bij de boerderij Manders Vlees- en Veehandel Reuth 2, 5111 EW Baarle-Nassau.
Is een echte aanrader, je kan alles wat je wil hebben bestellen op voorhand en ligt dan de volgende zaterdag klaar tussen 9 en 15 uur. Ook hele mooie prijzen daar, stukken beter dan bij de groothandel.
 
Hey Bubbeltje , ik heb koop mijn vlees altijd rechtstreeks bij de boerderij Manders Vlees- en Veehandel Reuth 2, 5111 EW Baarle-Nassau.
Is een echte aanrader, je kan alles wat je wil hebben bestellen op voorhand en ligt dan de volgende zaterdag klaar tussen 9 en 15 uur. Ook hele mooie prijzen daar, stukken beter dan bij de groothandel.
Dank je wel. Ik zal het eens onthouden voor als ik een keer die kant op moet.
 
Mooie ribbels zeg. 😋😋
 
Terug
Bovenaan Onderaan