B
bert0314
Gast
Van de week de eerste keer de smoker aangestoken en een supermarkt hammetje gemaakt.
Deze was goed gelukt en viel me niks tegen dus ik ben gister maar naar de markt gegaan en 3 scharrelkippen gehaald voor op de smoker.
Savonds de kippen gedryrubt met de kipkruiden van de poelier en ingepakt in de folie in de koelkast gelegd.
Vandaag tegen een uur of 1 de smoker aangestoken met haardhout en wat houtskool voor een mooie stabiele temperatuur en vervolgens de temperatuur laten oplopen naar de 100 a 110 graden.
Tien voor half 2 had de smoker de gewenste temperatuur had bereikt en rookte die mooi schoon dus konden de kippetjes erop.
Mezelf weer uitermate goed in bedwang kunnen houden en het eerste uur is de rook/grill kamer niet open geweest.
Na een uurtje de kamer open en uiteraard helemaal gelukkig
Deze was goed gelukt en viel me niks tegen dus ik ben gister maar naar de markt gegaan en 3 scharrelkippen gehaald voor op de smoker.
Savonds de kippen gedryrubt met de kipkruiden van de poelier en ingepakt in de folie in de koelkast gelegd.
Vandaag tegen een uur of 1 de smoker aangestoken met haardhout en wat houtskool voor een mooie stabiele temperatuur en vervolgens de temperatuur laten oplopen naar de 100 a 110 graden.
Tien voor half 2 had de smoker de gewenste temperatuur had bereikt en rookte die mooi schoon dus konden de kippetjes erop.
Mezelf weer uitermate goed in bedwang kunnen houden en het eerste uur is de rook/grill kamer niet open geweest.
Na een uurtje de kamer open en uiteraard helemaal gelukkig