Beef en Steak

Looney stelt zich voor

 
 

Looney

Kooltjesharker
Berichten
222
Hallo allemaal,

Man, 38, uit Friesland. Bezitter van een 47cm  One-Touch Silver (OTS ??) die ik in mijn defensietijd ergens in 1999 in de VS heb gekocht voor het toen belachelijk goedkope bedrag van $75,- terwijl ze in NL rond de 3 a 400 gulden zaten destijds.

De OTS ziet er nog steeds goed uit en bevalt prima al is de ruimte wat beperkt. Voorlopig zal ik het er mee moeten doen, m'n andere hobby neemt iets teveel budget weg om een andere BBQ-aanschaf te verantwoorden :)

Ik ben kipliefhebber maar hou me nu vooral bezig met het verbeteren van mijn groot vlees Q-en. Sinds een paar jaar bezig met low&slow en moet nog een hoop leren. Meestal is mijn Q te warm maar door de tips/trucs van dit genootschap hoop ik dit snel te veranderen.

Al met al een paar keer BCC gemaakt en ook een Lendestuk voor de kerst, was bijna 2 kilo vlees en erg lekker. Bijgaand een paar foto's van gelukte projecten (of runs zoals jullie dat noemen geloof ik :) ).

IMG_20131225_150256.jpg


IMAG0028.jpg


Nu ga ik het forum doorspitten op zoek naar leuke dingen en lekkere gerechten.

Tot later!
 
Van harte welkom! Misschien leuk om voor je creaties aparte topics te openen, en deze puur voor het voorstellen gebruiken.

Die BCC ziet er trouwens verdraaid goed uit!
 
Van harte welkom Man!!
 
Hoi Looney Man, welkom bij het BBQ Genootschap
 
Gezellig dat je me komt Q-en!
En aan de terminologie wen je vanzelf. Ik stond ook gewoon 'buiten te koken' voordat ik in de gaten had dat ik eigenlijk met een 'run' bezig was, maar in de praktijk is dat gewoon hetzelfde :)
 
Welkom hier op het genootschap.
En die tokkies zien er erg lekker uit.
 
Van harte welkom bij het Genootschap!
Ik noem het meestal een sessie als het wat langer duurt.
 
Terug
Bovenaan Onderaan