- Berichten
- 222
Hallo allemaal,
Man, 38, uit Friesland. Bezitter van een 47cm One-Touch Silver (OTS ??) die ik in mijn defensietijd ergens in 1999 in de VS heb gekocht voor het toen belachelijk goedkope bedrag van $75,- terwijl ze in NL rond de 3 a 400 gulden zaten destijds.
De OTS ziet er nog steeds goed uit en bevalt prima al is de ruimte wat beperkt. Voorlopig zal ik het er mee moeten doen, m'n andere hobby neemt iets teveel budget weg om een andere BBQ-aanschaf te verantwoorden
Ik ben kipliefhebber maar hou me nu vooral bezig met het verbeteren van mijn groot vlees Q-en. Sinds een paar jaar bezig met low&slow en moet nog een hoop leren. Meestal is mijn Q te warm maar door de tips/trucs van dit genootschap hoop ik dit snel te veranderen.
Al met al een paar keer BCC gemaakt en ook een Lendestuk voor de kerst, was bijna 2 kilo vlees en erg lekker. Bijgaand een paar foto's van gelukte projecten (of runs zoals jullie dat noemen geloof ik ).
Nu ga ik het forum doorspitten op zoek naar leuke dingen en lekkere gerechten.
Tot later!
Man, 38, uit Friesland. Bezitter van een 47cm One-Touch Silver (OTS ??) die ik in mijn defensietijd ergens in 1999 in de VS heb gekocht voor het toen belachelijk goedkope bedrag van $75,- terwijl ze in NL rond de 3 a 400 gulden zaten destijds.
De OTS ziet er nog steeds goed uit en bevalt prima al is de ruimte wat beperkt. Voorlopig zal ik het er mee moeten doen, m'n andere hobby neemt iets teveel budget weg om een andere BBQ-aanschaf te verantwoorden
Ik ben kipliefhebber maar hou me nu vooral bezig met het verbeteren van mijn groot vlees Q-en. Sinds een paar jaar bezig met low&slow en moet nog een hoop leren. Meestal is mijn Q te warm maar door de tips/trucs van dit genootschap hoop ik dit snel te veranderen.
Al met al een paar keer BCC gemaakt en ook een Lendestuk voor de kerst, was bijna 2 kilo vlees en erg lekker. Bijgaand een paar foto's van gelukte projecten (of runs zoals jullie dat noemen geloof ik ).
Nu ga ik het forum doorspitten op zoek naar leuke dingen en lekkere gerechten.
Tot later!