Beste BBQ-ers,
Ik ben Marc en sinds kort in het bezit van een kamado medium welke inmiddels al een paar keer gebrand heeft voor Pulled Pork, Ribs en een "platte" kip. De eerste 2 gingen perfect maar de platte kip van gisteren was niet gaar genoeg, had de thermometer in de borst gestoken maar de poten waren nog maar 68 graden terwijl de borst al 74 gr aangaf. Ik kan wel zeggen dat ik een nieuwe hobby gevonden heb en hoop op het forum nog heel veel tips en ideeen op te doen.
Gr Marc
Ik ben Marc en sinds kort in het bezit van een kamado medium welke inmiddels al een paar keer gebrand heeft voor Pulled Pork, Ribs en een "platte" kip. De eerste 2 gingen perfect maar de platte kip van gisteren was niet gaar genoeg, had de thermometer in de borst gestoken maar de poten waren nog maar 68 graden terwijl de borst al 74 gr aangaf. Ik kan wel zeggen dat ik een nieuwe hobby gevonden heb en hoop op het forum nog heel veel tips en ideeen op te doen.
Gr Marc