Beef en Steak

Let's meat

marruk

Tondelzoeker
Berichten
1
Beste BBQ-ers,

Ik ben Marc en sinds kort in het bezit van een kamado medium welke inmiddels al een paar keer gebrand heeft voor Pulled Pork, Ribs en een "platte" kip. De eerste 2 gingen perfect maar de platte kip van gisteren was niet gaar genoeg, had de thermometer in de borst gestoken maar de poten waren nog maar 68 graden terwijl de borst al 74 gr aangaf. Ik kan wel zeggen dat ik een nieuwe hobby gevonden heb en hoop op het forum nog heel veel tips en ideeen op te doen.

Gr Marc
 
Hoi Marc,
welkom bij het Genootschap.
 
Moet hier wel lukken, veel plezier
 
Welkom Marc!

PS mooie naam ;)
 
Marc, welkom bij de club.
De borst van een kip is altijd eerder gaar dan de dijen. Dit komt door de dikte. Je kan de borst even terug koelen met wat ijsblokjes voordat hij op de bbq gaat. Dan heeft hij als het ware een achterstand maar zijn ze wel tegelijk gaar.
 
Van harte welkom bij het Genootschap!
 
Terug
Bovenaan Onderaan