BasBQ
Beef en Steak

Lende a la picanha

 
 

yvosurf

Kooltjesharker
Berichten
146
Keurslager had helaas geen staartstuk liggen. Dan maar een lekker stuk runderlende met verlaagje erop..

Denk op 110 graden ros? maken en dan afvikken .... schijnt ook biefstuk  van te worden gesneden, dus moet mals zijn toch?

Heb em al even uit de koelkast en peper met zout gerubt. Nog tips?

498859575582499b03efe06acb1212b8.jpg
 
Geen tips waar je nu nog wat aan hebt, beter is het om de peper na bereiding te gebruiken. Bij direct vuur is de kans groot dat de peper verbrandt.
Mooi stukje vlees, eet smakelijk alvast!
 
Ziet er prima uit Yvo.
 
Die lust ik ook denk ik!
 
Dat ziet er lekker uit hoor.
Lust ik best wel
 
denk dat dat best gesmaakt heeft
 
Was lekker allemaal! Vetrandje moet je wel even afsnijden. Licht rookrandje langs de kant en erg mals en sappig van binnen. Sausje erbij is wel aan te bevelen, daar er minder smaak aan zit dan bijvoorbeeld varkensvlees. ..
 
Terug
Bovenaan Onderaan