Hallo allemaal ,
Het was natuurlijk weer een perfecte dag om de bbq aan te steken
En dat doen we dan ook maar graag .
Om 07:00 de bbq maar aangestoken en om 08:00 een stukje nek
Er opgelegd die de avond ervoor in de zout en bastaardsuiker heeft staan trekken .
Om een uur of 12 hem lekker in een jasje gedaan
En om half 6 konden we lekker aan tafel
Heb er ook een paar worsten op gedaan en een beetje kip
Het beviel bij de gasten zeer in de smaak alles was op
Dus moest ik brood met kaas mee naar werk ( jammer )
Het was natuurlijk weer een perfecte dag om de bbq aan te steken
En dat doen we dan ook maar graag .
Om 07:00 de bbq maar aangestoken en om 08:00 een stukje nek
Er opgelegd die de avond ervoor in de zout en bastaardsuiker heeft staan trekken .
Om een uur of 12 hem lekker in een jasje gedaan
En om half 6 konden we lekker aan tafel
Heb er ook een paar worsten op gedaan en een beetje kip
Het beviel bij de gasten zeer in de smaak alles was op
Dus moest ik brood met kaas mee naar werk ( jammer )