BasBQ
Beef en Steak

lekkere vleesribben

 
 

rowhald

Kooltjesharker
Berichten
227
zo nu dacht ik eens buikspek jummie
spareribs jummie ,waarom laten we die twee niet eens combineren.

men kopen een paar buikribben met het buikspek er nog aan:



en snijden deze een beetje bij hier en daar membraampje eraf;



1 in de rub voor noskos classic ribs en 1 in de marinade ( zoete ketjap ) omdat de kids dat lekkerder vinden:





24 uur in de koeling en dan om 11;30 vanochtend lekker op de Q bij een temp van om en de nabij 110 gr celsius:de komende 3 uren elk uur lekker gemopt:







dan lekker 3 uur ingepakt op de Q om daarna alleen het grotere stuk 2x in te smeren met home made BBQ sauce in een half uur:



dit alles onder het genot van 1 rookpakket en een smokerbox met pecan.

en toen na een dikke 6.5 uur:

de zoete ketjap variant:



en die a la noskos:



zelf mijn vrouw die niet van vet eten houd vond het (haar woorden) HEERLIJK :D :D :D
bedankt voor het kijken
 
Mooi reportage. Ziet er zeer smakelijk uit.
 
zien er goed uit , hier binnen kort ook maar weer eens een poging wagen :D
 
Ja ik. Moet zeggen was wel heel erg lekker
 
lekker hoor, lust ik
 
Dat is zeker lekker. Probeer ook eens krabbetjes met borstlap. SUPER
 
Thx voor de tip
 
Is het nog geen luchpauze?
 
Lekker
 
Lekkerrrrrrrrrrrrrrr, moet ik ook eens gaan maken
 
Net m'n lunch achter de kiezen, maar dit zou ik nu nog wel lusten.....
 
Terug
Bovenaan Onderaan