BasBQ
Beef en Steak

Lamsrack en vleugeltjes

 

Richard v

Pitmaster
Berichten
614
Vandaag maar eens wat gegrild
38c41f919a60d814f12f31e9411f782b.jpg
0390807f01005acb02befa7b06e7b447.jpg
43fbb245958848d525972073c30ac631.jpg
 
zo, dat ziet er lekker uit!  :D
 
Lekker hoor!
 
Yum yum

Verstuurd vanaf mijn SM-G903F met Tapatalk

 
Lamsrack; om nom nom
 
Lekker
 
Lammie is zooo lekker  B-)
 
2 theelepels tijm
2 theelepels rozemarijn
1 grote teen knoflook fijn en wat peper  per rack. Rackje insmeren met wat olie. Dan kruiden aanbrengen. Heb dat 2 uur van te voren gedaan. Eerst 4 min iedere kant direct en dan indirect verder garen. Moment dat je op indirect gaat met honing insmeren.  Bij een kern van 57 inpakken en 10 min rusten. Zo doe ik het meestal
 
Richard v zei:
2 theelepels tijm
2 theelepels rozemarijn
1 grote teen knoflook fijn en wat peper  per rack. Rackje insmeren met wat olie. Dan kruiden aanbrengen. Heb dat 2 uur van te voren gedaan. Eerst 4 min iedere kant direct en dan indirect verder garen. Moment dat je op indirect gaat met honing insmeren.  Bij een kern van 57 inpakken en 10 min rusten. Zo doe ik het meestal

Dank je! Gaat zondag het eitje op!
 
Oh WoW! Nomnomnom


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Terug
Bovenaan Onderaan