Beef en Steak

Lamspiesjes in plaats van dolmadakia

 
 
 
 
 

Ridevi71

Forum Meubilair
Berichten
10.090
Hoi bbq-collega's

Nu hadden we gisteren het plan om weer eens dolmadakia te maken.
Heerlijke gevulde wijnbladeren met lamsgehakt, peterselie, tomatenpuree, knoflook, pezo.
On the side een heerlijke venkeltzaziki en frietjes met zelfgemaakte mayo.
Hiervoor waren de nodige inkopen al gedaan bij een Marokkaans winkeltje.

Thuis gekomen het gehakt gekruid en de tzaziki gemaakt en dat terug in de koelkast. Dit vrijdag al gedaan.
Gisteren het blikje met wijnbladeren geopend om deze te gaan vullen met het gehakt, en wat blijkt???..
Waren het al gevulde wijnbladeren, dus min of meer kant en klare dolmadakia!!!!  :-O  Niet alle etiketten zijn even duidelijk  ;)

OK, die dolmadakia gaan wel op, maar wat doen we met het gehakt??  :D B-)
LAMSPIESJES VAN DE BBQ!!!!!! <:-P

Zo gezegd, zo gedaan. Hier een paar pic's om onze "2e keus diner" met jullie te delen.

YxNL5I2.jpg


Heerlijk in de rook van perenhout
P0wDQXq.jpg


De venkeltzaziki en mayo
KqwuTRK.jpg


Na min op 200gr zijn ze klaar
yr3mcdB.jpg


Gewoon simpel maar o zo lekker
IvXPu4K.jpg



Dank voor het kijken.

Groet
Rick
 
Dat ziet er super uit Rick. En stoer die spiesen aan het spit. Moet ik ook eens doen. Het water loopt me in de mond. Top
 
Lekker hoor die tweede keus maaltijd niks mis mee
 
Dat zou voor mij geen tweede keuze zijn maar eerste keuze.


Verstuurd vanaf mijn SM-A202F met Tapatalk

 
Bram zei:
Dat ziet er super uit Rick. En stoer die spiesen aan het spit. Moet ik ook eens doen. Het water loopt me in de mond. Top

Die spiesen zijn voor dit soort dingen ideaal.
Thnx voor de inspiratie bram
 
Lust ik wel
 
Mooie spieren heb je daar. Lekker happie geworden. Niks mis met alternatief hoor.
 
Ok fantastisch! had ik wel willen proeven.
 
Terug
Bovenaan Onderaan